:: Pradžia Boba su smegenais tinka į žmonas, o visos kitos tik seksui |
Bezdalų gamybos pagrindai Mes žinome, kad daugelis jūsų aplanko šį puslapį ieškodami perdimo išminties ir patyrusių pirdūnų patarimų. Turbūt svarbiausios žinios šioje menkai ištirtoje srityje būtų: kaip iš namuose esančių medžiagų sukurti tokį katastrofišką pirstelėjimą, kad visi jūsų draugai pažaliuotų iš pavydo. Prašom šia informacija naudotis labai atsargiai. Blevyzgų kolektyvas neatsako už bet kokį galimą turto sunaikinimą ar patirtus kūno sužalojimus. Prieš pradėdami laikytis didelio reaktyvumo dietos pasitarkite su gydytoju arba vaistininku. Jūs buvote įspėti! Sėkmės paslaptis iš esmės glūdi pagrindinėje formulėje, kurią jau seniai žino visi kvepalų gamintojai. Galingai smirdinčiam bezdalui būtini du komponentai: „nešantysis“, paprastai alkoholis, ir „smirdintysis“, dažniausiai kokia nors pūvanti organinė medžiaga, sumaišyta su nosies dirgikliu. Pavyzdžiui, vien mėsainio nepakanka. Jei pagardinsite jį aštriuoju čili padažu – jūs einate teisinga kryptimi! Tačiau vistiek rezultatas kol kas dar bus „lėkštas“, nes jums reikės gerokai pasilenkti ir atitinkamai kvėpuoti, kol suveiks. Tai kvaila ir mėgėjiška – mes siekiame pagaminti tokį bezdalą, kuris pats jus apimtų, nuosekliai judėtų nuo skrandžio išorės link, ir kurio nebūtų galima užslopinti. Štai kodėl reikalingas „nešėjas“ – alkoholis ar koks cukraus produktas. Taigi šiuo atveju mėsainį su čili padažu reikėtų užgerti pora stikliukų pigaus šnapso. Leiskite mišiniui nusistovėti jūsų viduriuose (3-6 valandas), ir ruoškitės sprogimui! Gali būti daugybė kombinacijų, su kuriomis gaunamas tikrai puikūs rezultatai. Nebijokite eksperimentuoti, o svarbiausia – būtinai pasidalinkite savo pastebėjimais su mumis, kad galėtume palyginti ir analizuoti duomenis. Pirmai pradžiai mes sudarėme trumpą sąrašą smirdančiųjų bei nešančiųjų produktų. Primename, kad būtina laikytis saugumo technikos reikalavimų: saugotis atviros ugnies ir įkaitusių paviršių.
Superbezdalo receptas (c)sanganas Pagaliau užbaigiau darbus prie savo special bezdalo recepto. Pagaliau, po ilgo laiko bandant ir tobulinant pavyko pasiekti idealųjį vidurį: palyginti mažos darbo sąnaudos ir kartu didelis efektas. Tam reikia:
Kopūstą sutarkuoti stambia tarka į didelį dubenį, užpilti aliejumi ir gerai išmaišyti. Įberti druskos pagal skonį (pageidautina sūriau) ir vėl išmaišyti. Galiausiai berti prieskonius, kurių tikrai neverta gailėti, ir vėl išmaišyti. Gauta mišrainė turėtų būti riebi, šviesiai rudos spalvos. Leiskite jai kokias 10 min. nusistovėti, o po to visa tai su duona suvalgykite ir užsigerkite alumi. Maždaug po 3 valandų pradedama bezdėti garsiai, bet be kvapo, o dar po kokių 2 val. toks fantastiškas kvapas, kad negaliu net apsakyti. Labai siūlau išbandyti – ir skanu, ir smirda. P.S.: reikalingi chemikai, padėsiantys papildyti teorinę šio darbo dalį tikslesnėmis reakcijų formulėmis. |
|||
© 2004 (1999) Blevyzgos.lt | Visos teisės (tipo) saugomos |